هدف از خلقت انسان رسیدن به مقام عبودیت و نیل به سعادت و کمال انسانی است. خداوند با تدبیر حکیمانهاش برای دستیابی به این هدف، انبیاء و اولیای الهی را به عنوان مربیان و راهنمایان انسان قرار داده تا او تحت تربیت این اسباب هدایت به سوی مقصد نهایی حرکت کند. در روایات معصومین علیهم السلام نیز بر لزوم وجود مرشد و مربی حکیم برای انسان تأکید بسیار شده است از جمله سخن امام سجاد علیه السلام که فرمودند: هَلَکَ مَنْ لَیْسَ لَهُ حَکِیمٌ یُرْشِدُه.
در این راستا وظیفه بسیار سنگین تربیت چنین طلاب جامعی که دارای علم همراه با تقوی و شجاعت همراه با بصیرت انقلابیاند، و ادامه دهنده راه پر افتخار اسلاف خویش میباشند، بر عهده حوزههای مبارکه علمیه است. برای تحقق این منظور لازم است مدارس و حوزههای علمیه با تنطیم برنامهای جامع و کارآمد، طلاب را تحت تربیت مستقیم یا با واسطه علمای ربانی قرار دهند؛ برنامهای که در محورهای مختلف بتواند پرورش دهنده طلابی جامع و با خصوصیات ممتاز مذکور باشد.
بر این اساس و پس از بحث و بررسیهای بسیار کارشناسان در جلسات متعدد، برنامهای با عنوان “برنامه جامع تربیتی” در سال ۱۳۹۴ در مدرسه علمیه علوی قم تنظیم و تصویب گردید که دارای محورهای پنجگانه ۱. اخلاقی ۲. آموزشی، ۳. سلامت جسمانی و تفریح، ۴. نظم و انضباط و ۵. بصیرت افزایی می باشد.
این برنامه جهت عملیاتی کردن تربیت جامع طلاب، ضمن بیان ضرورت، اهداف، مزایا، ارکان و ساختار، به بیان سرفصلها و اولویتهای محورهای پنجگانه مذکور و وظایف ارکان برنامه خصوصاً مربیان تربیتی میپردازد.
برنامه جامع تربیتی طلاب مدرسه علمیه علوی قم را از طریق پیوند زیر میتوانید دریافت کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.